Sandraudigatoernooi 2022: aanpassingen en afgelastingen vanwege hitte

U bevindt zich hier:
/ Sandraudigatoernooi 2022: aanpassingen en afgelastingen vanwege hitte

Vanwege de verwachte hitte voor aanstaand weekend én de beperkte bezetting bij sommige teams heeft de Sandraudiga-commissie besloten om een streep te zetten door het toernooi voor de dames en de overige senioren. De eerste elftallen komen wel in actie, zij het op aangepaste tijden. Het traditionele Sandraudigatoernooi wordt aanstaande vrijdag en zondag afgewerkt op het sportpark van vv Achtmaal.

Moerse Boys 1 is ingedeeld in een poule met vv Schijf en gastheer vv Achtmaal. Voor ons vlaggenschip begint het toernooi vrijdagavond om 19.45 uur met een wedstrijd tegen de rood-gelen uit Schijf. Een uur later – omstreeks 20.45 uur – wacht vervolgens de confrontatie met Achtmaal. De wedstrijden in de groepsfase duren 45 minuten. Afhankelijk van de resultaten komt Moerse Boys vervolgens zondag om 9.30 uur of 12.00 uur in actie. Wordt het groepswinnaar, dan speelt het de finale om 12.00 uur. Eindigt het in de groep als nummer twee of drie, dan speelt het om 9.30 uur. De finalewedstrijden zijn wel volledige wedstrijden van negentig minuten.

Mocht je benieuwd zijn hoe de Klein-Zundertse hoofdmacht er een week of twee voor de competitiestart voor staat? Kom dan vooral een kijkje nemen op het sportpark van vv Achtmaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp