Samen met NAC start 29 september met “Coaching en Stimuleren”.

U bevindt zich hier:
/ Samen met NAC start 29 september met “Coaching en Stimuleren”.

Moerse Boys is door de grote broer NAC Breda uitgekozen als deelnemer voor het nieuwe project “Samen met NAC”!

NAC heeft begin dit jaar de verschillende clubs in West Brabant benaderd om samen de voetbalclubs aan de slag te gaan in het verbeteren van de voetbalkwaliteit. Moerse Boys kan vol trots melden dat zij één van 18 clubs uit de regio is waar NAC deze samenwerking is aangegaan.

Wat houdt deze samenwerking in? Waar Moerse Boys, en de andere amateurclubs, leunen op de kwaliteiten van vrijwilligers, is NAC een professionele voetbalorganisatie. NAC laat tijdens deze samenwerking letterlijk in haar “keuken” kijken.  Trainers van de jeugdopleiding en andere professionals uit het vakgebied delen hun kennis met de deelnemende verenigingen. Naast webinars, clinics en een voetbalcongres , organiseert Samen met NAC ook een aantal thema bijeenkomsten bij de deelnemende clubs. Bijeenkomsten waar de trainers van onze club hun voordeel mee kunnen doen.

Aanstaande woensdag is de eerste van de 5 thema bijeenkomsten. Het thema deze keer is “Coaching en stimuleren”. Trainers van NAC zullen een training verzorgen voor een jeugdteam van de Moer, deze keer is dat Jo10-1. Tijdens deze training zullen tips en tricks worden gegeven en gedeeld. Overigens zijn er niet alleen trainers van Moerse Boys aanwezig.  Trainers van Zusterverenigingen Zundert en Wernhout sluiten aan op ons sportpark. Het project heet niet zomaar SAMEN met NAC.

Wij hebben er zin in en hopen op leerzame avonden, mooie evenementen en een vruchtbare samenwerking. We doen het per slot van rekening samen!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp