Royall Design prijkt op de rug van Moerse Boys 9

U bevindt zich hier:
/ Royall Design prijkt op de rug van Moerse Boys 9

De successen van Moerse Boys 9 leverde vorig seizoen geen prijzen op, maar wel sponsoren. Vanaf dit seizoen heeft Ut Zaoterdag zelfs een heuse rugsponsor. Royall Design siert sinds enige wedstrijden de brede ruggen van de spelers, die Roy Verdaesdonck dankbaar zijn voor deze sponsoring. Toch is er ook enig wantrouwen.

Roy Verdaesdonck is zelf immers speler van Moerse Boys 9. Enkele medespelers zetten dan ook vraagtekens bij de sponsoring van Royall Design. Tracht Roy zich hiermee op dubieuze wijze te verzekeren van een basisplaats? Laten we geloven in de integriteit van de aanvaller. Feit is dat de goedlachse Klein-Zundertenaar met zijn bedrijf beter scoort dan binnen de lijnen.

Alle gekheid op een stokje: met Royall Design timmert de jonge ondernemer stevig aan de weg. Zoekt u sfeervolle creaties voor binnen of buiten huis? Dan bent u bij Royall Design aan het juiste adres. Van bloembakken tot buitenlampen, van tuinmeubelen tot schuifdeuren, Royall Design verzorgt het voor u. Handgemaakt met authentieke materialen, zoals oud (steiger)hout en metaal.

Bezoek eens www.royall-design.nl of de Facebookpagina van Royall Design voor een impressie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp