Rens en Ton Bogers ook volgend seizoen hoofdtrainers Dames-selectie

U bevindt zich hier:
/ Rens en Ton Bogers ook volgend seizoen hoofdtrainers Dames-selectie

Trainersnieuws! In navolging van Moerse Boys 1 en 2 heeft ook Moerse Boys Dames 1 witte rook op trainersgebied voor het komende voetbalseizoen. Rens en Ton Bogers hebben aangegeven ook komend seizoen graag voor de groep te staan bij het vrouwenvlaggenschip van de Moer. Een fijne boodschap in de donkere dagen voor kerst.

Met deze toezegging gaat het trainersduo op voor een derde jaar op Akkermolen. Dat het tot op heden goed bevalt op Akkermolen, steken Rens en Ton niet onder stoelen of banken. Het enthousiasme en plezier dat de groep uitstraalt zijn hierbij de grote drijfveer. Dat ook de dames meer dan content zijn met de verlenging van de samenwerking, zal u dan ook niet verbazen.

Op voetballend gebied heeft de ploeg de afgelopen anderhalf seizoen ook leuke stappen gemaakt. Precies één jaar geleden bezette Dames 1 de 10e en laatste plaats in de 2e klasse. Een jaar later zijn de kaarten heel wat anders geschud en heeft de Moer in 7e plek in handen met het kerstdiner met bijna een verdubbeling van het puntenaantal. Een mooie stijgende lijn dus.

 

Aan de dames en de heren is het de schone taak om samen deze stijgende lijn verder uit te bouwen. Vanuit Moerse Boys zijn we dan ook bijzonder content dat Rens en Ton samen met onze dames deze route willen bewandelen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp