Pupil van de week: Ties van Steen

U bevindt zich hier:
/ Pupil van de week: Ties van Steen

Afgelopen zondag was Ties onze pupil van de week tijdens de wedstrijd tegen EHC/Heuts. Natuurlijk verrichtte hij de aftrap en scoorde hij, maar de wedstrijd volgen vanuit de dugout vond hij toch ook wel geweldig. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

“Hallo allemaal,

Op zondag 17 oktober 2021 was ik pupil van de week.
Ik heet Ties van Steen en woon in Zundert.
Ik ben nog net 8 jaar (op 31 oktober word ik 9).
Ik speel in JO 10-2 en mijn trainers zijn Mike, Mattie, Mark en Rien en de leiders van ons team zijn Mark en mijn vader Rudy.
Ik vind het het leukst om aanvaller te zijn, maar wij spelen nog niet echt met vaste plekken.
Ik ben lid sinds 2018.

Mijn favoriete clubs zijn Moerse Boys en Feyenoord.
Mijn favoriete speler is Frenkie de Jong.

Het allerleukste bij Moerse Boys vind ik dat je lekker kan voetballen met leuke kinderen.

Mijn allermooiste herinnering aan het speler van de week zijn is dat ik de hele wedstrijd in de dug-out mocht zitten tussen de spelers. Maar eigenlijk kan ik niet kiezen wat ik het leukste vond, want ik vond echt alles superleuk!

Dankjewel voor de geweldige middag! ?”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp