Pupil van de week: Thijs Smits

U bevindt zich hier:
/ Pupil van de week: Thijs Smits

Mede dankzij de steun van onze pupil van de week Thijs van onze JO8-2, heeft Moerse Boys 1 zich veilig gespeeld. De thuiswedstrijd tegen Halsteren ging wel verloren, maar Thijs had een hele leuke middag, volgens eigen zeggen. De bal met alle namen van onze selectiespelers ligt inmiddels op zijn kamer en daar komt deze voorlopig nog niet uit. Thijs stelt zicht hier aan jullie voor.

Ik heet Thijs Smits

Ik woon in de Elzenstraat in Zundert
Ik ben 7 jaar oud

Ik speel in Moerse Boys Jo8-2

Mijn leider heet Edwin v/d Broek en training krijgen wij van Mark en Stefan (papa)

Mijn positie in het team is overal, keepen vind ik ook wel leuk

Ik speel al bijna 4 jaar bij Moerse Boys

Mijn favoriete voetbalclub is PSG en Real Madrid

Mijn favoriete speler is Ronaldo en Mbappé

Het allerleukste bij Moerse  Boys vind ik wedstrijden voetballen

De allermooiste herinnering aan de speler van de week is dat ik de aftrap mocht doen en een voetbal met alle namen van de spelers erop heb gekregen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp