Pupil van de week: Levi Phlippeau

U bevindt zich hier:
/ Pupil van de week: Levi Phlippeau

De eerste overwinning sinds 28 september 2020 werd flink gevierd en Levi van de JO9-3 was er bij. Hij was onze pupil van de week tijdens de gewonnen thuiswedstrijd op zondag 6 maart. Hij stelt zich hier verder aan jullie voor.

Ik heet Levi Phlippeau.
Ik woon in Klein-Zundert.
Ik ben 8 jaar oud.

Ik speel in de JO-9 3
Mijn leiders heten Arjan van Oorschot en Bas van Kuijck
Mijn positie in het team is van alles
Ik speel al 2 jaar bij Moerse Boys

 

Mijn favoriete voetbalclub is Ajax
Mijn favoriete speler is Ducan Tadic

Het allerleukste bij Moerse Boys vind ik het 1e team

De allermooiste herinnering aan de speler van de week is dat ik na de overwinning mee de kleedkamer in mocht met het team, en dat we daar heel hard ”Hup Moerse Boys” hebben gezongen. En dat ik de overwinning mee mocht vieren. Ook dat ik nog mijn lievelingsnummer mocht luisteren in de kleedkamer. Ook dat ik de aftrap mocht doen en het 1e doelpunt van de wedstrijd heb gescoord. Ik vond het wel jammer dat die niet meegerekend werd?.

Blijkbaar heb ik het team geluk gebracht omdat ze sinds 1.5 jaar eindelijk weer eens gewonnen hebben. Ik wil best hun vaste mascotte worden ?.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp