Pupil van de week: Jesse Joosen

U bevindt zich hier:
/ Pupil van de week: Jesse Joosen

Afgelopen zondag tijdens de prachtige overwinning van Moerse Boys op RKZVC was Jesse Joosen onze pupil van week. Hij mocht het allemaal van dichtbij meemaken en stelt zich hier nu aan jullie voor. Wij wensen Jesse heel veel voetbalplezier toe bij Moerse Boys.

Ik heet Jesse Joosen.

Ik woon in Zundert.

Ik ben 8 jaar oud.

Ik speel in JO9-1.

Mijn leiders heten Patrick (papa) en Stefan.

Mijn positie in het team is overal.

Ik speel al 4 jaar bij Moerse Boys.

Mijn favoriete voetbalclub is Manchester City.

Mijn favoriete speler is Haaland.

Het allerleukste bij Moerse Boys vind ik wedstrijden voetballen.

De allermooiste herinnering aan de speler van de week is scoren bij de keeper van de tegenstander.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp