Pieten kleuren Pepernoot Games 2020

U bevindt zich hier:
/ Pieten kleuren Pepernoot Games 2020

Vol verwachting klopt ons (oranje) hart! Deze uitspraak was afgelopen weekend zeker van toepassing bij Moerse Boys. Terwijl de temperatuur buiten nog maar net boven het vriespunt uitkwam, was de organisatie alweer bezig om de Pepernoot Games klaar te zetten. Vorige week was deel I met succes afgerond, deze zaterdag stond deel II op het programma. Nadat alle kinderen afgelopen week een persoonlijke audio-uitnodiging hadden ontvangen van de Sint (of was het toch Piet?), hadden de JO9 en JO10 de eer om de Pepernoot Games te openen.

Tot grote vreugde van de kinderen waren er deze keer ook roetveegpieten op ons sportpark. Zij lieten zien dat pieten echt wel wat meer kunnen dan alleen pepernoten strooien en pakjes bezorgen. De onderdelen waren heel toepasselijk gekozen; pakjesvoetbal, pakjesestafeffe en schiet op piet! waren hier duidelijke voorbeelden van. Een uur lang vermaakten de kinderen zich met de pieten, de pakjes en de ballen. Om 10:15u was het afgelopen en de organisatie moest snel schakelen want de JO7 en JO8 stonden reeds te trappelen om aan hun spelen te beginnen. Tot ieders verbazing (en natuurlijk blijdschap) had Sinterklaas toch nog tijd gevonden om een uurtje langs te komen. Hij werd direct ingezet bij het grote pietenpartijspel. Ondanks zijn oude botten lukte het de Sint, geholpen door zijn pietjes, om enkele doelpunten mee te pikken. Na een uurtje rennen, vliegen, vallen en opstaan was het tijd om af te ronden. De traditionele foto werd gemaakt en iedereen kon nog snel even wat lekkers pakken. Daarna zaten de Pepernoot Games 2020 er op en gingen de kinderen snel naar huis voor hun “heerlijk avondje”.

Wij bedanken iedereen voor deze twee leuke weken! Volgende week is de laatste activiteit voor de JO7 t/m JO10 voor de winterstop. Wat dat precies wordt, houden we nog even geheim maar het belooft weer een hele gezellige ochtend te worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp