Pepernoot Games officieel voor geopend verklaard

U bevindt zich hier:
/ Pepernoot Games officieel voor geopend verklaard

De feestmaand komt eraan en de gezelligheid die dit hopelijk met zich mee gaat brengen was vandaag duidelijk te zien bij Moerse Boys. Om 10:00u stonden ruim 40 roetveegpietjes, en als je goed zocht een enkele Sinterklaas, er klaar voor. De JO7 en JO8 teams werden in groepjes verdeeld en kregen een hoofdpiet toegewezen. Daarna konden de Pepernoot Games officieel voor geopend worden verklaard.

Het complex was omgetoverd tot één grote pietenspeeltuin. Een pakjesestafette, het schoorstenenspel, pakjesroof en een partijspel met bonuspieten; het waren allemaal onderdelen waar onze pietjes hun energie in kwijt konden. Het uur vloog voorbij en om 11:00u kwam alweer het laatste fluitsignaal. Het pietenhuis werd opgeruimd en alle roetveegpietjes verlieten het veld. Natuurlijk werd er nog wat gedronken en stond er voor iedere deelnemer, geheel in traditie van deze spelen, een bakje pepernoten klaar. Nadat deze traktatie met veel enthousiasme werd ontvangen, ging men weer naar huis.

Volgende week staat deel II van de Pepernoot Games op het programma. We hebben al gehoord van Sinterklaas dat dan ook de JO9 en JO10 worden uitgenodigd. We kijken hier vol verwachting naar uit en jullie waarschijnlijk ook. Tot 5 december!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp