Paashaas gespot op Akkermolen

U bevindt zich hier:
/ Paashaas gespot op Akkermolen

Wie huppelt daar nu weer over het veld? Het was een vraag die afgelopen donderdag veelvuldig werd gesteld op sportpark Akkermolen. En eigenlijk lag het antwoord voor de hand; het was de Paashaas. Het was tijd voor de volgende activiteit in de drukke activiteitenagenda van de maanden april en mei bij Moerse Boys.

Het recept is eigenlijk al een paar jaar hetzelfde want waarom zou je iets veranderen als het gewoon goed is. Een onderling toernooitje spelen tegen leeftijdsgenootjes en regelmatig onderbroken worden door de Paashaas die wat lekkers komt brengen… heerlijk toch! Na een viertal wedstrijdjes werd alles opgeruimd en kon men zich op gaan maken voor de echte clash van de avond. Een zestigtal jongens en meisjes zouden de strijd aangaan met de mannen van de selectie. Een groot veld werd klaargestoomd voor de battle. De hoofdtrainer gaf nog een peptalk aan onze jongste generatie.

De wedstrijd werd spannend. Het spel concentreerde zich met name rondom de 16-metergebieden van beide goals. Hierdoor liep de score snel op richting de 10. Op het moment dat het eigenlijk tijd was, was de stand 9-9. Het was tijd voor het winnende doelpunt. Het duurde echter nog vrij lang voordat het tiende doelpunt binnenviel. Gelukkig waren de broodjes worst nog niet koud toen de jeugd het tiende doelpunt tegen de touwen knalde. Het eindsignaal klonk en iedereen begaf zich naar de kantine voor een heerlijk slot. De Paasactiviteit was alweer voorbij.

De organisatie ging evalueren en gaf het startsein voor de volgende activiteit. Noteer hem alvast maar in uw agenda want op zondag 14 mei, inderdaad op Moederdag, zal onze voorjaarsclinic worden georganiseerd. Alle kinderen van groep 1 t/m 4 van de gemeente Zundert zijn die ochtend welkom bij Moerse Boys. Breng naast vriendjes en vriendinnetjes dan vooral je moeder mee want die wordt deze ochtend speciaal in het zonnetje gezet.

Verslag: Richard van Hoof / Foto’s: Marieke Cools

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp