Overtollige Coronakilootjes? Better Bodies heeft de oplossing!

U bevindt zich hier:
/ Overtollige Coronakilootjes? Better Bodies heeft de oplossing!

Het viel niet mee de voorbije maanden. ‘Blijf thuis, blijf binnen’, was steeds het devies. Daar lag je dan, in de bank, met een zak chips en een flesje bier. Geen voetbaltraining meer, geen wedstrijden ook. De enige lichaamsbeweging die je had, waren de meters van de bank naar de koelkast en terug. Maar gelukkig heeft Better Bodies Zundert ook dit jaar weer de verenigingsactie!

Wil jij deze zomer jouw Coronakilootjes kwijtraken, zodat je weer topfit aan het nieuwe seizoen kan beginnen? Dan is dit je kans! Ook dit jaar heeft sponsor Better Bodies Zundert immers  een aantrekkelijke zomeraanbieding voor alle leden van Moerse Boys. Aanmelden voor deze actie kan vanaf nu.

Na weken van thuisblijven biedt Better Bodies jou de ideale mogelijkheid om weer stoom af te blazen en in vorm te geraken. We hopen natuurlijk van harte dat we in september kunnen aanvangen met het nieuwe voetbalseizoen. Wil jij dan je directe tegenstander net dat stapje voor blijven? Houd jij straks nog steeds anderhalve meter afstand van jouw opponent, simpelweg omdat je veel sneller bent? De professionals van Better Bodies stomen jou klaar voor een nieuw successeizoen.

Ben je benieuwd naar de tarieven, voorwaarden en mogelijkheden van de verenigingsactie van de Zundertse sportschool? Kijk dan eens op https://www.betterbodieszundert.nl/sportverenigingen/

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp