Op zaterdag 22 augustus is de centrale start van de jeugdtrainingen

U bevindt zich hier:
/ Op zaterdag 22 augustus is de centrale start van de jeugdtrainingen

Op zaterdag 22 augustus beginnen de jeugdtrainingen weer. Op deze dag zullen alle jeugdteams trainen op het A of C veld. Tevens zullen op deze dag een aantal praktische zaken geregeld worden met de teams, zoals het uitreiken van de materialen (tassen, etc.) maar ook zullen leiders sleutels, jassen en overige materialen ontvangen.

We hanteren op deze dag de algehele corona maatregelen, dus 1,5 meter afstand waar dat moet. Naast het trainen maken we deze dag ook de teamfoto’s. Om dit in allemaal in goede banen te leiden is een praktisch schema gemaakt. Leiders en trainers hebben dit inmiddels voor hun teams per e-mail ontvangen.

De teamfoto’s zullen in wedstrijdtenue worden gemaakt. Let op: het is niet de bedoeling dat er ook in het wedstrijdtenue getraind wordt. Zorg dus dat je een aparte kleding voor het trainen meeneemt. Gezien de corona maatregelen zal het nog niet mogelijk zijn om te douchen – graag hier rekening mee houden.

Heb je vragen? Laat het dan weten aan de jeugdcommissie (jeugdcommissie@moerseboys.nl) of aan je leider/trainer.

PS. een aantal teams zal mogelijk iets eerder starten in verband met geplande wedstrijden om zo optimaal voorbereid te zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp