Oliebollen Cup 2020 / Let op aangepaste spelregels !!

U bevindt zich hier:
/ Oliebollen Cup 2020 / Let op aangepaste spelregels !!

Jawel, zaterdag 22 februari 2020 barst de strijd om de Oliebollen Cup weer los op Sportpark Akkermolen. Vanaf ongeveer 13.00 uur zullen de poulewedstrijden aanvangen en uiteindelijk zal de finale rond 16.30 uur gespeeld worden. Daarna zal het feestgedruis verder losbarsten in de kantine.

Dit jaar zijn de spelregels rondom de Oliebollen Cup wel ietwat gewijzigd. Niet zozeer de spelregels op het veld, maar wel die van daarbuiten!

Vanuit het Bestuur hebben we besloten voor zowel deelnemers aan het toernooi als bezoekers van de kantine de Oliebollen Cup als 18+ activiteit aan te merken met verplichte identificatie middels een geldig ID-bewijs.

Zo zullen vanaf deze editie 2020 onderstaande spelregels gelden voor zowel de deelnemers als de bezoekers van de kantine:
– De leeftijd voor deelname of bezoekers kantine is vastgesteld op 18 jaar en ouder;
– Deelnemers of bezoekers kantine dienen zich bij binnenkomst te identificeren middels een geldig ID-bewijs bij het Bestuur;
– Polsbandjes 18+ zullen worden uitgereikt en omgedaan;
– Eigen meegebrachte (sterke) drank is niet toegestaan.

Samen met de activiteitencommissie gaan we er voor zorgen dat ‘De Oliebollen Cup 2020’ weer een succes wordt. Echter vanuit het Bestuur willen we jullie nogmaals wijzen op bovenstaande spelregels.

Ben je nog geen 18 jaar of heb je geen geldig ID-bewijs bij? Dan heeft het geen zin om naar Sportpark Akkermolen af te reizen. Deelname of toegang tot de kantine zal dan immers geweigerd worden.
Hopend op jullie medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,
Bestuur V.V. Moerse Boys

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp