Off-day JO10-1

U bevindt zich hier:
/ Off-day JO10-1

In de laatste wedstrijd van de eerste competitie kwam DEVO op bezoek op sportpark Akkermolen.

Moerse Boys kende wat personele problemen. Gelukkig waren er precies genoeg spelers over om de vaste posities in te kunnen vullen. Terwijl onze spelers al op het veld stond om warm te worden,  zag de begeleiding de groep van de bezoekers het sportpark opkomen. Zagen we het goed? Waren ze nu met 2 teams gekomen? Snel werd er geteld en ons vermoeden bleek waarheid te zijn. Toen er gefloten werd voor de start van de wedstrijd waren we er zeker van. DEVO zat met een volle dug-out, terwijl wij geen dug-out nodig hadden. Al snel bleek ook dat DEVO zich geroerd had op de transfermarkt. De snelle, grote, sterke voorhoedespeler die we vorige week bij Groen Wit gezien hadden, bleek nu bij DEVO in de basis te staan, nu in het gele shirt.

Moerse Boys, nog in de roes van de comeback van de vorige zaterdag, begon vrij aardig aan de wedstrijd. Kansen waren er voldoende, maar de scherpte in de afronding ontbrak bij onze oranje-witten. DEVO bleek daar geen last van te hebben en wist met enige regelmaat een treffer te produceren. Thijs en Yehya wisten wel een keer het doel vinden, maar dat bleek niet genoeg. De scheidsrechter van dienst, Job, had meer streepjes aan de kant van DEVO gezet dan de twee aan de kant van de Moer.

Er was weer werk aan de winkel. Helaas kwamen de aanwijzingen van het technisch hart niet goed door en was het spelbeeld in het tweede kwart identiek. Deze zelfde zin bleek ook van toepassing op kwart drie en vier. DEVO bracht ook telkens frisse spelers in, terwijl Moerse Boys moeite had de intensieve speelwijze vol te houden.

DEVO scoorde veel, Moerse Boys af en toe. Thijs en Yehya scoorden beiden hun tweede van de wedstrijd. Lynn plaatste ook nog een bekeken schot dat ten prooi leek te vallen aan de keeper, maar de doellijntechnologie zorgde bij de scheidsrechter voor een trillend horloge. Lynn kreeg dus ook een doelpunt op haar naam. In de slotfase mocht Thijs zijn hattrick maken. Zo kwam Moerse Boys op een totaal van 6 doelpunten. En DEVO had er veel, heel veel. Het eindsignaal maakte een einde aan de off-day van Moerse Boys. Zoals ieder topteam daar een keer mee te maken krijgt was het deze zaterdag het lot van Moerse Boys.

De precieze uitslag hebben we niet meer kunnen achterhalen, dus Moerse Boys – DEVO gaat officieel de boeken met een uitslag van 6 tegen véééél.

De focus gaat weer richting de trainingen. Een paar weekjes rust en dan gaan we ook weer beginnen aan de nieuwe ronde. En zoals het spreekwoord ons leert: Een nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp