Oefenwedstrijd Moerse Boys 1 – SC Kruisland 1 gaat niet door

U bevindt zich hier:
/ Oefenwedstrijd Moerse Boys 1 – SC Kruisland 1 gaat niet door

Moerse Boys speelt morgenavond (dinsdag) toch geen oefenwedstrijd tegen SC Kruisland. Aanvankelijk was een vriendschappelijk treffen met de kersverse eersteklasser ingepland, maar op verzoek van Kruisland gaat er een streep door het oefenpotje op Akkermolen.

Kruisland had de eerste testcase moeten worden voor ons vlaggenschip in aanloop naar het nieuwe seizoen. Echter heeft Kruisland besloten haar voorbereiding een nieuwe invulling te geven, nadat het vorige seizoen met enkele weken werd verlengd vanwege de nacompetitie. De promovendus start als gevolg daarvan pas later weer met trainen. Een krachtmeting met ons vlaggenschip paste derhalve niet meer in het schema.

De Moerse Boys-selectie zal als vervangend programma morgen een onderlinge oefenwedstrijd spelen. Aanstaande vrijdag vertrekt de voltallige selectie op trainingsweekend richting Bergeijk, waarna een week later het Sandraudigatoernooi wordt afgewerkt. Verder staan er nog krachtmetingen met competitiegenoot Unitas’30 en zaterdag vierdedivisionist Kloetinge op de rol. De competitiestart volgt vervolgens op zaterdagavond 27 augustus, thuis tegen RKSV Halsteren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp