Nieuws: Jurgen Arnouts als jeugdtrainer aan de slag bij NAC Breda

U bevindt zich hier:
/ Nieuws: Jurgen Arnouts als jeugdtrainer aan de slag bij NAC Breda

Opvallend nieuws, vers van de pers: Jurgen Arnouts treedt in dienst bij NAC Breda. De hoofdtrainer van Moerse Boys gaat bij de eerstedivisionist aan de slag als trainer van de JO 14, een functie die hij gaat combineren met het hoofdtrainerschap op Akkermolen. Op 1 september aanstaande start het dienstverband bij De Parel van het Zuiden, waar hij vijf dagen per week in de weer is met zijn jeugdteam.

Enkele weken terug werd Jurgen door NAC gepolst of hij welwillend stond tegen een trainersfunctie in de jeugdopleiding van de club. Na enige bedenktijd – en diverse gesprekken met zijn werkgever en zijn gezin – heeft de succesvolle oefenmeester zijn jawoord gegeven aan de Brabantse profclub. In het verleden stak Jurgen nooit onder stoelen of banken dat hij er nog altijd van droomt om van het voetbal zijn beroep te maken. Met zijn nieuwe functie komt die droom wellicht een klein stapje dichterbij. Bovenal is het een prachtige mogelijkheid om enerzijds in de keuken van een BVO mee te draaien en anderzijds nóg meer met voetbal bezig te zijn.

Overigens is het kersverse nieuws geen reden voor de Moerse Boys-aanhang om zich zorgen te maken. Jurgen heeft duidelijk uitgesproken dat zijn aandacht voor ‘zijn’ club niet zal verslappen. “Dit gaat zeker niet ten koste van Moerse Boys. Ik heb genoeg energie over om beide functies te combineren. Dit is voor mij een heel mooie kans.”

Uiteraard feliciteert v.v. Moerse Boys zijn hoofdtrainer met deze prachtige kans. Succes, Jurgen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp