Nationale Voetbaldag als afsluiting van een memorabel seizoen

U bevindt zich hier:
/ Nationale Voetbaldag als afsluiting van een memorabel seizoen

Afgelopen weekend werd er nog éénmaal een gezellige activiteit georganiseerd bij Moerse Boys, dit keer in het kader van de Nationale Voetbaldag. Een nieuw initiatief van de KNVB met het idee is om zo leden maar ook niet-leden op een leuke en sportieve manier met het voetbalspel in aanraking te brengen. Moerse Boys was 1 van de ruim 500 voetbalclubs die aan deze eerste editie hebben deelgenomen.

Op zaterdag stond er een gevarieerd spellencircuit op het programma voor al onze jongens en meisjes van de mini-pupillen tot de JO19-1. De ruim 300 kinderen waren in vijf tijdsblokken verdeeld waardoor ons sportpark gedurende de hele dag goed gevuld was. De jongste groep stond om 9:00u al klaar om deze Voetbaldag af te trappen. Er waren acht leuke spellen uitgezet op het kunstgrasveld: voetbaldarts, een snelheidsmeter, voetgolf, goaltje schieten, voetvolley, stropdas schieten, estafette en natuurlijk een partijtje. Tijdens deze oefeningen werden de voetbalkwaliteiten van onze jeugd behoorlijk aangesproken. Er werd fanatiek gestreden maar ook op deze zonnige dag stond het plezier voorop. Aan het einde van ieder blok kregen alle deelnemers nog een heerlijk Holland ijsje om zo alvast in de EK-sfeer te komen.

Met deze slotactiviteit gaat voorlopig ook de poort van ons sportpark op slot. Nogmaals dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan het soepele verloop van deze eerste Nationale Voetbaldag. Een mooie afsluiter van een memorabel seizoen!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp