Moerse Boys wint Sandraudigatoernooi 2023

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys wint Sandraudigatoernooi 2023

Moerse Boys heeft afgelopen weekend het Sandraudigatoernooi gewonnen. Een mix van spelers van Moerse Boys 1 en 2 bereikte vrijdag via vv Achtmaal en vv Wernhout de finale, waarin het op zondag ook te sterk was voor vv Zundert. Daarmee verzekerde onze selectie zich voor de veertiende keer van de eindzege op het gemeentetoernooi.

Op vrijdagavond speelde Moerse Boys twee potjes van 45 minuten tegen achtereenvolgens Achtmaal en Wernhout. Tegen de groen-witten eindigde het treffen doelpuntloos, waarna Wernhout met 3-0 werd verslagen. Die uitslagen bleken voldoende voor een plek in de finale. Op zondagmiddag werd een volledige wedstrijd afgewerkt tegen Zundert. Door twee doelpunten van Job de Meijer ging de beker Рevenals voorgaand jaar Рmee naar Akkermolen.  Een dag eerder waren ook de dames van Moerse Boys erin geslaagd zich te verzekeren van toernooiwinst.

Voor de Moerse Boys-selectie was er nog volop ruimte voor verbetering, maar er waren op sportpark De Wildert ook voldoende goede dingen te zien. Onder leiding van nieuwbakken trainer Osman Erbas werkt het vlaggenschip toe naar de start van het nieuwe seizoen in de eerste klasse. De competitie start dit voetbaljaar op 24 september met een thuiswedstrijd tegen Emplina 1. Voorafgaand speelt Moerse Boys, naast een aantal oefenwedstrijden, tevens drie bekerwedstrijden, te beginnen op corsozaterdag thuis tegen competitiegenoot TSC.

Tot slot een woord van dank voor vv Zundert, de organisator van deze editie van het Sandraudigatoernooi. Het was een geslaagd toernooi!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Moerseboys (@moerseboys)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp