Moerse Boys start Lockdown-competitie voor jeugdteams!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys start Lockdown-competitie voor jeugdteams!

De voetbalcompetities liggen stil. Ook voor de jeugdteams. Dat is vervelend. Zeker nu het net weer zo goed ging. We waren weer lekker aan het voetballen na een voetballoze zomer. Eventjes leek alles weer een beetje op het oude. Tot de persconferentie van eerder deze week.  Maar Moerse Boys gaat uiteraard niet stilzitten.

Naast de voetbalschool op vrijdagavond organiseren we vanaf zaterdag 24 oktober drie weken lang de MOERSE BOYS LOCKDOWN COMPETITIE. In deze Lockdown-competitie strijden jongens en meisjes van de JO15, JO17, JO19, MO13, MO15 en MO17 in gemixte teams én met individuele opdrachten op zaterdagmiddag voor punten. Wie aan het einde van de Lockdown-competitie de meeste punten heeft, mag zich de winnaar van de Lockdown-competitie noemen. Ieder team/leeftijdscategorie kent een eigen winnaar. Wij gaan ervan uit dat de spelers van de eerdergenoemde categorieën meedoen, ter vervanging van de wedstrijd op zaterdag. Kun je niet of wil je niet meedoen, dan graag even voor aanstaande zaterdag afmelden bij je leider.

Met de Moerse Boys Lockdown-competitie hopen we het competitie-element levend te houden in deze rare tijden. Lekker voetballen op zaterdag, dat is toch wat je wil? Tot zaterdag!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp