Moerse Boys sluit 2021 af

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys sluit 2021 af

Beste leden, supporters en sponsoren,

We gaan richting het einde van 2021, wederom een jaar dat niet geëindigd is zoals we graag hadden gewild. Spelen zonder publiek, s ’avonds geen trainingen, geen eindejaar activiteiten voor de jeugd en senioren. Zoals al eerder gebleken laten we ons niet uit het veld slaan, dit mede door onze vrijwilligers die zich op welke manier dan ook inzetten voor onze club waardoor we altijd binnen de mogelijkheden activiteiten hebben kunnen regelen.

Natuurlijk denken we aan onze sponsoren die ook weer het afgelopen jaar hun onvoorwaardelijke steun aan de club hebben laten zien. Nu komen er weer onzekere tijden aan voor onze sponsoren en we willen ze vanuit hier dan ook een hart onder de riem steken. Dus mocht u iets nodig hebben de komende periode denk dan aan onze sponsoren.

Er was natuurlijk ook goed nieuws, meerdere jeugdteams deden mee om de najaarstitel, de MO17 en JO15 sleepten de titel binnen, de JO19 en JO17 grepen net naast de titel. Maar we hebben kunnen zien dat het in de jeugd wel goed zit met het talent bij Moerse Boys. De senioren teams hebben gewoon hun wedstrijden af kunnen werken, waarvan deels nog gezellig met publiek langs de kant. Ook was het weer genieten tijdens de 90’s party, iedereen heeft hier met volle teugen van genoten.

Op zondag 9 januari stond de nieuwjaarsborrel gepland, deze zal door de nieuwe aangekondigde maatregelen niet door kunnen gaan. Natuurlijk weer een domper maar we blijven hoop houden. Hoop dat we in 2022 weer wedstrijden gaan spelen, weer normaal kunnen trainen, een mooi feestje kunnen organiseren bij de laatste thuiswedstrijd, maar vooral dat mensen weer naar het sportpark kunnen komen om hun team aan te moedigen.

Via deze weg willen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022 toewensen. Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer op sportpark Akkermolen.

Sportieve groeten,

Bestuur Moerse Boys

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp