Moerse Boys presenteert: de Meidendagen!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys presenteert: de Meidendagen!

Ben jij een stoere meid tussen 5 en 18 jaar en lijkt voetbal je wel een leuke sport? Kom dan zaterdag 1 én 8 mei naar de Moerse Boys Meidendagen! Deze twee zaterdagmiddagen zijn speciaal voor jou georganiseerd en staan geheel in het teken van voetbal. Op deze dagen ben je welkom vanaf 13.15 uur zodat we om 13.30 uur kunnen starten met de activiteit. We hebben een programma voor je tot 15.00 uur.

Kom samen met je vriendin, buurmeisje, nichtje of klasgenootje voor een gezellige middag en om kennis te maken met voetballen bij Moerse Boys!

1 Mei is de Trainingsdag. Deze dag zal er een gevarieerde training worden gegeven waarin je door verschillende oefeningen kennis kan maken met het voetbalspelletje.

8 Mei is de Wedstrijddag. Op deze dag ga je hetgeen je vorige week hebt geleerd in de praktijk brengen door verschillende wedstrijdvormen te spelen, uiteraard met je eigen vriendinnen en/of leeftijdsgenoten.

Helaas mogen je ouders/begeleiders je nog niet langs de lijn aan komen moedigen deze twee dagen, maar mogen ze je tot aan de poort brengen. Daar staan wij klaar om je te ontvangen en ga je samen met een aantal speelsters van onze dames 1 en 2, die de nodige ervaring hebben, een tweetal leuke middagen beleven op sportpark “de Akkermolen”.

Ook al kan je maar één middag, uiteraard ben je van harte welkom!

Aanmelden hoeft niet. Wel noteren we je naam en adres als je ons sportpark betreed in verband met COVID-19.

Als je geen voetbalschoenen hebt is dat geen probleem, sportkleding is wel een pré.

Dus als je een keer in ORANJE wil spelen ben je van harte welkom deze 2 middagen.

Tot dan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp