Moerse Boys organiseert VoetLab voor jeugd O13 t/m O19!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys organiseert VoetLab voor jeugd O13 t/m O19!

Maandenlang bleven we verstoken van voetbal en dan ook nog die dekselse zomerstop. Als voetbal dat is wat je het liefste doet, dan zijn het verdomd lastige maanden. Maar Moerse Boys biedt de jeugd van O13 t/m O19 nu toch nog de gelegenheid om met de bal in de weer te gaan. Voetballen in de zomer, wie wil dat nou niet? In samenwerking met de KNVB introduceert onze vereniging VoetLab!

VoetLab: dé zomercompetitie voor O13 t/m O19
Wat houdt het in? Tijdens de komende weken organiseren we trainingen en toernooitjes op sportpark Akkermolen waarbij spelers punten kunnen verdienen voor zichzelf en voor de club. Met deze punten kunnen later mooie prijzen gewonnen worden. VoetLab is dus eigenlijk de zomercompetitie voor de jeugdspelers van O13 t/m O19.

De organisatie is druk in de weer om een aantrekkelijk en gevarieerd programma in elkaar te zetten. Trainingen, toernooitjes en meer van dat soort werk. Aanstaande dinsdag 21 juli bijten de junioren van de O17 en O19 het spits af. Zij worden onder handen genomen door Ron Traets, verzorger van de Moerse Boys-selectie, die een uitdagende training zal geven. Op donderdag 23 juli het vervolgens de beurt aan de jongens en meisjes van de O13 en O15. Eind volgende week wordt naar verwachting het restant van het programma gepresenteerd, waarbij een deel van de activiteiten wordt geleid door spelers van onze eigen selectie.

Aanmelden
Inmiddels hebben al bijna 40 jeugdspelers zich aangemeld voor Moerse Boys VoetLab. Ben jij jeugdspeler van Moerse Boys en wil jij ook graag deelnemen aan deze zomercompetitie? Meld je dan via onderstaande links aan voor de trainingen van komende week.

Di 21 juli: o17-o19 Krachttraining met Ron Traets: https://app.voetlab.com/events/evzKYzpq8p
Do 23 juli : o13-o15 Krachttraining met Ron Traets:  https://app.voetlab.com/events/evEGu9KfTo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp