Moerse Boys organiseert ‘Met Moerse Boys de zomer door!’

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys organiseert ‘Met Moerse Boys de zomer door!’

Geen Bloemencorso. Geen EK voetbal. Voor velen wellicht geen vakantie. Nee, de zomer 2020 zal niet worden zoals jij en ik het voor ogen hadden. Moerse Boys tracht in juli en augustus de leegte enigszins op te vullen met activiteiten, zowel voor leden als niet-leden. Opdat de zomer 2020 toch nog een succes wordt.

Met Moerse Boys de zomer door!
De zomer van 2020 wordt geen gewone zomer. Zoveel is wel duidelijk. De corsotenten blijven leeg en daarmee ontstaat er ook een leemte in de agenda’s van de Zundertse gemeenschap. Moerse Boys heeft recent een werkgroep opgetuigd met als doel om een zomeractiviteit te organiseren voor gehele Zundertse gemeenschap. Voor Zundert, door Moerse Boys, zoiets.

Het idee is opgevat om op meerdere zondagen in juli en augustus fiets- en wandelroutes uit te zetten in en rondom Zundert. Want dat het Zundertse grondgebied vele bijzonder fraaie plekken herbergt, is een understatement. Bij die fiets- en wandelroutes zullen diverse (zoek)opdrachten moeten worden uitgevoerd, want ook een spelvorm mag uiteraard niet ontbreken. Vrijwilligers van Moerse Boys zetten de routes uit en leiden alles in goede banen. Het enige waar zij geen invloed op hebben, zijn de weersomstandigheden. Maar laten we ervan uitgaan dat de zon zijn werk doet.

Stay tuned!
Overigens is dit slechts een aankondiging van hetgeen dat komen gaat. Verdere informatie en toelichtingen volgen spoedig. Daarbij houdt de werkgroep in het achterhoofd dat het ook iets terug wil doen aan de Zundertse gemeenschap, die vaak en massaal klaar staat voor onze club. Kortom: stay tuned!

Noot: wil jij als vrijwilliger helpen om deze zomeractiviteit in goede banen te leiden? Meld je dan bij Anton Daamen (0655196662 of ant.daamen@home.nl).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp