Moerse Boys organiseert keepersclinic voor alle Zundertse jeugdkeepers

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys organiseert keepersclinic voor alle Zundertse jeugdkeepers

Op vrijdag 19 april is sportpark Akkermolen weer het toneel voor het keeperstalent van de Zundertse verenigingen. Moerse Boys organiseert dan de keepersclinic voor jeugdkeepers vanaf 9 jaar. Naast de keepers van onze eigen club zijn ook de doelmannen en doelvrouwen van Achtmaal, Schijf, VVR, Wernhout en Schijf meer dan welkom.

Wie in het vaderlandse woordenboek de betekenis van ‘keeper’ op zoekt, leest: ‘persoon die moet zorgen dat de bal niet in het doel komt.’ Dat is inderdaad de hoofdtaak van een keeper, maar in het hedendaagse voetbal is de doelverdediger veel meer dan dat. Hij of zij moet ook voetballend zijn mannetje of vrouwtje staan. Op 19 april komen alle facetten van het keepersvak aan bod. Duiken, klemmen, boksen, trappen en nog veel meer. Onder bezielende leiding van de Zundertse selectiekeepers en diverse keeperstrainers worden verschillende oefeningen afgewerkt. Uiteraard staat plezier voorop op deze avond. Dankbaar zijn we dat Van Meer Schoenen, d√© (keepershand)schoenenspecialist uit Rijsbergen, de keepersclinic sponsort en mooie prijzen beschikbaar stelt!

Keeperstrainers NAC Breda
Op deze avond zullen ook twee keeperstrainers van NAC Breda aanwezig zijn om ondersteuning te bieden. Hun inzet is het gevolg van de samenwerking tussen Moerse Boys en NAC Breda onder de noemer ‘Samen met NAC’. Een mooie kans dus voor de Zundertse keeperstalenten om zich in de kijker te spelen bij de profclub uit de buurt!

Vanaf 18.30 uur barst het keepersgeweld los op Akkermolen en de clinic eindigt rond 20.30 uur. Uiteraard hopen we veel keeperstalent te mogen verwelkomen op 19 april. Dan maken we er samen een sportieve, gezellige en leuke avond van. Nog vragen over de keepersclinic? Stuur dan een e-mail naar tc@moerseboys.nl. En dan zien we elkaar de 19e!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp