Moerse Boys MO-17 got talent!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys MO-17 got talent!

Op zaterdag 14 november was het dan eindelijk zover, de eerste editie van Moerse Boys MO-17 got talent. Iefke en Sigi gingen op zoek naar de meest complete voetbalster van dit sterrenensemble. Loes, Jess, Quinty, Minke, Bloem, Bo, Kim, Guusje, Suze, Gaby en Maud gingen de strijd met elkaar aan om uit te maken wie deze titel zou kregen. Keepster Hannah stond tussen de palen haar keeperskunsten te tonen. Noa is helaas geblesseerd maar stond wel paraat om mee te helpen bij de spellen, Liz moest jammer genoeg verstek laten gaan.

De meiden begonnen de dag met 100 punten, maar voordat er ook maar één bal geraakt was, konden ze deze al kwijtraken. Tegen te laat komen stond een straf van 20 punten, kletsen door de uitleg kostte 5 punten en een reeds uitgezette oefening vernielen was een boete van 10 punten. Gelukkig zijn er geen strafpunten uitgedeeld, al is bij het kletsen wel het een en ander door de vingers gezien.

De opdrachten die de strijders moesten uitvoeren waren divers. Zo moesten ze gaan hooghouden met de bal en moesten ze een uitgezet parcours zo snel mogelijk tot een goed einde zien te brengen. Jeu de balles, een parodie van jeu de boules, liet zien of de meiden een beetje goed konden richten en uiteraard werd ook de conditie nog even gecheckt met een duurloopje. Tot slot kon keepster Hannah het haar medespeelster nog moeilijk maken door zoveel mogelijk doelpogingen te stoppen tijdens het afwerken. Dit deed ze naar behoren, tot frustratie van haar teamgenoten.

Met deze opdrachten konden de speelsters punten winnen danwel verliezen. De joker zorgde ervoor dat deze punten juist verdubbeld of gehalveerd werden. Eenieder mocht deze één keer inzetten bij een van de opdrachten. Een juiste inzet van dit extra spelelement kon zomaar beslissend zijn. Met het slotakkoord, een partijtje uiteraard, konden nog eens 15 bonuspunten verdiend worden. Niet voor niets werd dit potje dan ook op het scherpst van de snede gespeeld. Iedereen wilde graag nog die laatste punten bijschrijven wat resulteerde in een vermakelijke 5-5. De bonuspunten bleven dus op zak.

Nadat Noa en Hannah nog werden bedankt voor hun hulp en uitstekende keeperswerk, was het eindelijk tijd voor de prijsuitreiking. Sommigen waren punten verloren, anderen hadden hun puntentotaal verhoogt. Uiteindelijk was het Minke die aan het langste eind trok en er met de hoofdprijs vandoor ging. Met 145 een klasse presentatie uiteraard. Sowieso een groot compliment voor alle deelneemsters voor de tomeloze inzet. Dus ja, Moerse Boys MO-17 got talent!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp