Moerse Boys Meidendagen: dag 1 is een groot succes.

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys Meidendagen: dag 1 is een groot succes.

Zaterdag 1 mei was de eerste dag van de Moerse Boys Meidendagen en de opkomst was boven verwachting. Maar liefst 81 meiden werden om half 2 uit de speeltuin gehaald om acte de présence op het Zundertse kunstgrasveld te geven. Toen iedereen stil was, de veters gestrikt waren en het welkomstwoord was gegeven, was het misschien wel tijd voor de moeilijkste opdracht van vandaag: teams maken. Uiteindelijk was dit zo gebeurt en konden de meiden dus echt aan de bak.

Inzicht, tactiek, actie-reactie, afwerken, het kwam allemaal aan bod. Acht verschillende spellen zorgden er voor dat al deze onderdelen tot uitvoering werden gebracht. Kortom: Totaalvoetbal voor een stoere meid!

Na de spelletjes was het nog tijd voor een grote eindpartij tegen de helpende dames. Deze werd door de meiden uiteraard met gemak gewonnen. Duidelijk was dat de training al meteen zijn vruchten had afgeworpen. Er valt nog te discussiëren of er wellicht beter met één bal gevoetbald had kunnen worden in plaats van met acht, maar dat doet uiteraard niks af aan de prestatie van de jonge talenten.

Gesteund door de zon werd deze middag een groot succes. Onze dank gaat dan ook uit naar alle meiden die aanwezig waren. Hopelijk zien we jullie zaterdag 8 mei, vanaf 13:15 (13:30 start) tot 15:00 uur, allemaal weer om er weer een leuke middag van te maken!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp