Moerse Boys Meidenavond zorg voor stralende gezichten

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys Meidenavond zorg voor stralende gezichten

Op vrijdagavond 21 april namen de meiden sportpark Akkermolen over. Om klokslag half 7 stonden er een kleine 40 meiden klaar voor een avond voetbalvertier. Jong en oud, al op voetbal of nog niet, vol energie gingen de meiden aan de slag met de bal. Het werd een avond waar enkel stralende meiden op het voetbalveld stonden.

Onder begeleiding van speelsters van Dames 1, Dames 2 en de trainers van Dames 1 werden er een viertal oefeningen afgewerkt. Zo stond onder meer afwerken, techniek, conditie en een partijspel op het programma. Op zijn tijd bracht een bekertje ranja en een snoepje een welverdiende rust. Zo lieten de meiden ondanks het donkere, grauwe weer toch de zon schijnen op de Akkermolen.

Als afsluiter stond een partij tegen de begeleiding op het programma. De aanwezigen konden hierbij de gekregen tips en tricks direct ten uitvoer brengen. Lange tijd gingen de ploegen gelijk tegen elkaar op, maar in de dying seconds wist het veertigtal toch de winnende 4-3 op het scorebord te zetten. De tips zijn dus ter  harte genomen.

Na het maken van een groepsfoto werden de meiden bedankt voor hun komst. Met een flesje AA verlieten zij moe maar voldaan het sportpark. Via deze weg nogmaals bedankt voor je komst en hopelijk zien we je snel weer op de Akkermolen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp