Moerse Boys meest actieve club in de zomercompetitie Voetlab!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys meest actieve club in de zomercompetitie Voetlab!

Stil zitten in de zomer? De hele zomer geen voetbal? Wij dachten van niet! Samen met de KNVB heeft Moerse Boys haar schouders gezet onder DE zomercompetitie van 2020: Voetlab!

Door Voetlab! was er wel een voetbalcompetitie op sportpark Akkermolen. Door trainingen en toernooitjes bij te wonen konden de speler van 13 t/m 19 jaar punten verdienen voor zichzelf en voor Moerse Boys. Verschillende selectiespelers gaven clinics op hun specialisme. Zo kregen de jongens en meiden krachttraining van Ron, Techniek training van Daan en Cas, afwerken met Pim op de keepers Tom en Teun, Jagen langs de lijn met Marvin en Bart en een lesje verdedigen van Joris, Sjoerd en Leroy. Als of dat niet genoeg was werd ook het slaapritme van de spelers op de proef gesteld. De ene week vroeg uit de veren voor een Dauwtraptoernooi, de andere week voetballen tot na middernacht met het Nachttoernooi.

Steevast was een grote groep spelers present en scoorde zodoende veel punten voor de clubs. Zoveel dat de KNVB niet anders kon dan Moerse Boys uitroepen tot meest actieve club van Voetlab in heel Nederland. Een titel die gepaard gaat met een mooie Nike-ballenset.

Maar Voetlab gaat door. Ook tijdens de reguliere trainingen in voorbereiding op het seizoen kunnen nog punten gescoord worden. Dus meld je aan en scoor die punten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp