Moerse Boys JO14-1 start competitie met “revanche” op NSV

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys JO14-1 start competitie met “revanche” op NSV

Zaterdag 27 januari stond de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie op het programma. Een pittige tegenstander, waar we per toeval 2 weken geleden tegen hadden geoefend en in de laatste minuut met 4-3 hadden verloren. Dat zat de mannen niet lekker natuurlijk, en een gevoel van sportieve revanche maakte de mannen eigen. Vince was bereid de afwezige keeper Jorg te vervangen.

We misten door verschillende redenen Dirk en Jorg, en daarbij werd Wesley ook nog eens op laatste moment door griep geveld. Dit betekende dat we met 12 spelers vertrokken richting Nispen. Heerlijk weertje, hele sportieve en leuke vereniging werden we prima ontvangen door de plaatselijke trainers/leiders, die met optimisme de wedstrijd, met een selecties van maar liefst 16 man, alle vertrouwen hadden in een nieuwe winstpartij.

Daar leek het in de eerste 15 minuten ook zeker op. Moerse Boys speelde erg slordig en kreeg geen grip op de wedstrijd, de tegenstander maakt al snel 1-0 en 2-0, en we moesten iets veranderen om niet heel snel een kansloze wedstrijd te spelen. Met Sebas als centrale verdediger en Jurre op het middenveld liep het een heel stuk beter, en we werd beter en beter. De 2-1 en 2-2 (Kuba en Jens) die beiden voor de rust vielen waren daarom dan ook niet onverdiend. Mooie stand om de rust in te gaan naar de moeizame start.

De tweede helft startte met het zelfde beeld en ook hier sloegen we toe Kuba en Robert, 2-4, wat een revival. Het kwartier werd echter nog erg spannend waar wij achteruit liepen door alles of niets van NSV. Toen 5 minuten voor tijd de 3-4 werd gescoord werd dat niet beter. Remey redde no door een uiterste inspanning de overwinning door de bal op de doellijn weg te halen. Her verlossende eindsignaal was een bevrijding in een hele pittige pot, die we over de streep trokken als een hecht hard werkend team.

Trotse staf aan de zijlijn uiteraard, want eerste wedstrijd van de competitie met 3 punten starten is heerlijk.

Volgende week WSC thuis die ook hun wedstrijd wonnen, en hebben daar eerder 2-2 tegen gespeeld.

Wordt wederom een poule met elke week strijd voor JO14-1. Heerlijk!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp