Moerse Boys JO14-1 handhaaft 2e plek door ruime winst (2-6)

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys JO14-1 handhaaft 2e plek door ruime winst (2-6)

Moerse Boys JO14-1 begint steeds beter haar draai te vinden in de 1e klasse. Waar we in de 1e fase moeite had om aan te haken, we in de 2e fase dat al veel beter deden en prima meedraaiden. In de 3e fase in de poule met 11 teams zie je dat het team naar elkaar is gegroeid en spelers stappen hebben gemaakt in hun ontwikkeling. Daar draait het uiteindelijk natuurlijk om, Dan komen de resultaten als er hard wordt gewerkt min of mee vanzelf.

Zaterdag speelde we uit bij Nieuwkuijk een gezellige dorpsclub met een even zo gezellige voetbal vereniging.

We lieten vanaf de aftrap zien dat we scherp waren, waarbij Robert, Kuba en Jens een ware plaag voor hun verdediging was. Veel beweging en al in de eerste helft een 0-3 voorsprong. De enige zorg was een hele sterk spits bij de tegenstander die moeilijk te stoppen  doordat we die iets te veel ruimte gaven. Daar kwam de 1-3 ruststand dan ook uit voort.

Achterin hebben we inmiddels een ijzersterk blok, met de gebroeders Schrauwen, Tijs, Stef en aanvoerder Raf. Op middenveld zien we de nieuwelingen Melle en Sebas, dat ze hun draai hebben gevonden in het voor hen nieuwe team komend van JO13-2 en JO13-3. Sem en Jurre zijn daarbij belangrijk in ons spel. Jorg had een rustig middagje, maar wat hij moest doen deed hij goed.

Vince is er even uit met blessure en hoopt snel weer aan te haken, Dirk is al tijdje aan de kant, maar wil weer wat trainingsminuten maken en is op de weg terug.

Met vertrouwen kwamen we het kleedlokaal weer uit, en gingen we door met wat we deden. Domineren en kansen creëren.  De 1-4 van ons was dan ook geen verrassing. Toch weer die spits die er 2-4 van maakte, maar richting einde wedstrijd werd met de 2-5 en 2-6 al het beetje geloof uit team van Nieuwkuijk gespeeld.

Een soevereine overwinning, en we maken ons op voor de topper tegen UVV volgende week om 13:00 uur bij de Akkermolen. Een angstgegner voor ons team, waar we nu toch eens en keer mee willen afrekenen.

Voorlopig genieten we nog even na, en gaan we vandaag weer aan de bak op de training.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp