Moerse Boys en hoofdtrainer Osman Erbas vervolgen samenwerking

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys en hoofdtrainer Osman Erbas vervolgen samenwerking

De samenwerking tussen Moerse Boys en hoofdtrainer Osman Erbas krijgt ook na dit seizoen een vervolg. Na gesprekken met de Technische Commissie (TC) heeft Osman aangegeven graag door te gaan als eindverantwoordelijke op Akkermolen. De unanieme steun van de spelersgroep speelde daarin een bepalende rol.

Massale steun
Zoals ieder seizoen gebruikelijk zat de TC de voorbije weken om de tafel met alle 37 spelers van Moerse Boys 1 en 2. In die gesprekken werd onder meer de tevredenheid over de hoofdtrainer gepeild. Veelzeggend was het dat alle 37 spelers graag door wilden met Osman, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij onze club. Het is onder meer die support van de spelers die de hoofdtrainer het laatste zetje gaf richting een contractverlenging. Want dat de steun zo massaal is, terwijl de resultaten niet rooskleurig zijn, is voor hem hartverwarmend.

“Vaak is de stand op de ranglijst bepalend voor de beoordeling van de trainer. Dat 37 van de 37 spelers dan aangeven dat ze hopen dat ik doorga, dat is, zacht uitgedrukt, niet vanzelfsprekend. Die steun is voor mij enorm waardevol”, aldus Osman in een eerste reactie. “En ja, we staan bij Moerse Boys voor uitdagingen. De ambitie om op termijn een stabiele eersteklasser te worden is er een waar we met selectie, staf, TC en supporters hard voor moeten werken. Mogelijk is het ook een ambitie waar een lange adem voor is vereist.”

Waardering
Geen gespreid bedje dus. Een hevig degradatiegevecht ook. Het schrikt de realistische Osman niet af. Hij is de club dankbaar voor de steun die hij ervaart. “Ik voel de waardering vanuit het bestuur, de selectie, de staf en de supporters van de club. Dat is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik ga daarom graag door bij deze mooie club en zal mijn stinkende best blijven doen om mijn steentje bij te dragen aan de ambities van de club. Forza Moerse Boys!“, sluit de reële tacticus af in stijl.

Ook vanuit de TC wordt met tevredenheid gereageerd op de overeenstemming. “Wij zijn blij dat de continuïteit binnen de selectie gewaarborgd blijft met Osman als hoofdtrainer. Ondanks de mindere resultaten van Moerse Boys 1 zien we wel de goede wisselwerking tussen het kader en de spelersgroep. Daarom zijn we erg blij Osman zijn jawoord heeft gegeven aan onze vereniging.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp