Moerse Boys EK Poule wacht spannende ontknoping!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys EK Poule wacht spannende ontknoping!

Wie nog steeds denkt dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben moet maar even naar de tussenstand van de Moerse Boys EK poule kijken. Met nog drie wedstrijden te spelen op het Europees Kampioenschap is Sigi Marijnissen de trotse nummer één en laat daarmee ruim 70 oranje-witte concurrenten achter zich.

Sigi voorspelde de openingswedstrijd direct goed en dat bleek in het vervolg geen beginnersgeluk. Binnen no time pakte de captain van Moerse Boys Dames 1 de koppositie en tot op heden is niemand er in geslaagd om haar puntentotaal van 3284 te evenaren.
Toch zal de spanning de komende week nog wel oplopen, want zowel Marc Braspenning (3238 punten) als Rik Mol (3185 punten) hebben haar in het vizier en zullen ongetwijfeld hun best doen om de halve finales en finale juist te voorspellen en ook de doelpuntenmakers te noemen. De rest van de top 10 wordt gevormd door Richard Lochten, Edwin Braspenning, Rens van Laerhoven, Michael de Bruijn, Maurice Vermeiren, Sjors Goossens en Koen Brait. Ook zij zijn zeker nog niet uitgeschakeld voor de eindoverwinning maar zullen van goede huize moeten komen om Sigi van haar troon te stoten.

De gezinspoule zal Sigi sowieso wel op haar naam schrijven, want broer Jari en zus Sanne vinden we terug op de respectievelijk 60e en 62e plaats. Op de 70e plaats vinden we Kevin Aernouts die hekkensluiter is van degene die alles tot nu toe hebben ingevuld. Met 2010 punten zal hij geen rol van betekenis meer gaan spelen… De overige acht deelnemers waren te laat om (een deel) van de wedstrijden te voorspellen dus hebben sowieso hun kansen verkeken.

Al met al staan er nog drie fantastische wedstrijden op het programma dit EK en deze zullen in verschillende Oranje-Witte huizen met nóg meer spanning worden bekeken. Over een week weten wie zich winnaar mag noemen. Iedereen nog veel succes met voorspellen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp