Moerse Boys EK-poule: de winnaar is…

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys EK-poule: de winnaar is…

De Moerse Boys EK-poule heeft een verrassende winnaar gekregen. Jeugdleider Tom Zagers scoorde in de finale maar liefst 654 punten en maakte daarmee een sprong van 20 plaatsen en mag zich EK-kenner van Moerse Boys noemen. In totaal behaalde hij 3732 punten en dat zijn er 130 meer dan de nummer twee.

Die tweede plaats is voor Henry de Bruijn. Een succesvol weekend dus voor Henry, want een dag eerder op zaterdag won hij al het allereerste Moerse Boys Golf Toernooi. De top 3 wordt compleet gemaakt door Rob Kuijstermans, die ook een flinke spong maakte en met 3551 punten het brons pakt.

De druiven zijn wellicht nog wel het zuurst voor Sigi Marijnissen. De captain van Moerse Boys Dames 1 stond bijna vier weken lang onafgebroken bovenaan maar haalde in de finale geen enkel punt. Het EK duurde daarmee één wedstrijd te lang voor Sigi die uiteindelijk ook BN/De Stem-verslaggever Dennis Kas nog voor moet laten gaan en zichzelf terugvind op de 5e plaats.
De top 10 wordt verder compleet gemaakt door Rik Mol, Marc Braspenning, Michiel van den Broek, Richard Lochten en Kris Maas.

Ook in de staart van het klassement werd er nog gestreden en Kevin Aernouts wist de rode lantaarn op het laatste moment over te geven aan Jari Marijnissen die met 2331 punten op de 72e plaats terecht komt en daarmee de hekkensluiter is van de groep spelers die alles hebben ingevuld. Onder hem staan nog 8 spelers, maar zij hebben één of meerdere wedstrijden niet ingevuld.

Iedereen bedankt voor de deelname aan de EK poule, allemaal een fijne vakantie, blijf gezond en tot snel op Sportpark Akkermolen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp