Moerse Boys – EHC/Heuts live te volgen op Facebook!

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys – EHC/Heuts live te volgen op Facebook!

Moerse Boys speelt aanstaande zondag zijn derde thuiswedstrijd van het seizoen. Het treffen met EHC/Heuts wordt – in lijn met de overheidsmaatregelen – afgewerkt zonder publiek. Toch stelt onze vereniging eenieder in staat om de wedstrijd live te volgen. En wel via Facebook.

Het bestuur van Moerse Boys heeft deze week de mogelijkheden bekeken om de wedstrijd live uit te zenden. Daarbij is het besluit genomen om de wedstrijd zelf te filmen vanaf een steiger en te streamen via de Facebookpagina van de club. Eerder deze week heeft het bestuur een test uitgevoerd en de eerste reacties waren positief. De wedstrijd is zondag te volgen via: https://www.facebook.com/moerseboys

Aan de jongere leden doen we de oproep om de ouderen en de leden zonder Facebook een handje te helpen. Op die manier kan iedereen zondag aan de laptop/computer/tablet gekluisterd zitten om de verrichtingen van ons vlaggenschip te volgen.

Vak Q Live
Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om de wedstrijd via Facebook te bekijken, dan is er altijd nog Vak Q Live. Ook aanstaande zondag brengt Vak Q Live uitgebreid verslag via Twitter. Ook BN De Stem is in de persoon van verslaggever Maarten Elst aanwezig op Akkermolen. Via Twitter zal hij ook regelmatig updates plaatsen. Kortom: ook zondag hoef je niks te missen van de verrichtingen van ons vlaggenschip.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp