“Moerse Boys” dames 1 wint van SC Welberg

U bevindt zich hier:
/ “Moerse Boys” dames 1 wint van SC Welberg

Moerse Boys dames 1 heeft afgelopen zondag prima zaken gedaan voor de 2e periode. Tegen SC Welberg dames 1 werd het uiteindelijk 0-4 voor de ditmaal in het zwart getooide dames. Dames 1 trad deze middag voor de verandering aan in de zwarte uitshirts van de oranjehemden uit Steenbergen.

Na een toeristische route richting het sportpark van SC Welberg werd er om 12 uur afgetrapt op een winderig kunstgrasveld. In de beginfase had de Moer het lastig en kwam het maar niet in haar eigen spel. Met name uit de omschakeling kon Welberg via lange ballen gevaarlijk worden. Na een kwartier begon de Moer beter te voetballen. Dit leverde dan ook de openingstreffer op. Er wordt een mooie aanval opgezet over rechts en Iefke weet de bal voor te brengen. Een Welbergse speelster passeert onder druk van Lauri haar eigen doelvrouw en opent zo de score in Zunderts voordeel. Deze 0-1 wordt meegenomen naar de rust .

Na de rust beslist Moerse Boys snel de wedstrijd door binnen een kwartier de stand op 0-3 te brengen. Ellis wordt op de punt van de 16 gevloerd en Sigi weet de gegeven vrije trap prima tegen de touwen te werken, wat we haar al vaker hebben zien doen. Tien minuten later begint Pascalle aan een actie en weet deze heerlijk af te ronden en daarmee is de wedstrijd beslist.

Na de derde goal valt Anna van de Mo-17 in. Zij laat zien dat ze een aardig potje kan voetballen en heeft een paar heerlijke acties. Ondertussen staat Hannah, ook speelster van de Mo-17, al vanaf minuut 1 onder de lat en houdt in haar eerste wedstrijd in dames 1 de ‘nul’. Dat is natuurlijk ook een prestatie van formaat. Bedankt voor het meedoen meiden!

Het slotakkoord van deze wedstrijd is voor Lotte. Dorris heeft een heerlijke actie in huis over de as van het veld en biedt Lotte een niet te missen kans. De spits weet deze keurig af te ronden en bepaalt zo de eindstand.

Opnieuw een 4-0 overwinning voor dames 1. Een prima prestatie na een paar weken geen wedstrijd te hebben gevoetbald. Volgende week speelt dames 1 een thuiswedstrijd tegen Madese Boys dames 1. Aftrap is om 9:45 uur, tot dan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp