Moerse Boys 2 zoekt nieuwe trainer

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys 2 zoekt nieuwe trainer

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Moerse Boys op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer voor de Moerse Boys 2 uitkomend in 1e klasse reserve. Als trainer van de Moerse Boys 2 verzorg je de trainingen op dinsdag- en donderdagavond alsmede de begeleiding van dit elftal tijdens de wedstrijden op zondag. Gehele selectie van Moerse Boys 1 en 2 traint op dinsdag gezamenlijk en op donderdag apart, een goede samenwerking met hoofdtrainer is een must. Daarnaast wordt er verwacht dat je ook actief samenwerkt met de begeleiding van het 1e en/of 2e elftal.

Wij verwachten dat jij een fanatiek inzet voor je team. Het bezit van het diploma UEFA-C (TC3) is een pré of de ambitie hebt dit diploma op korte termijn te behalen.

Wij bieden een goede organisatie rondom het team waardoor jij je kan focussen op je team, de trainingen en de wedstrijden. Denk daarbij aan het werken met hartslagmeters, wedstrijdanalysesystemen en ondersteuning door een team van verzorgers en fysiotherapeuten. Als trainer van Moerse Boys 2 werk bij een gemoedelijke maar ambitieuze club die momenteel uitkomt in de Hoofdklasse. Door de nauwe en laagdrempelige samenwerking met de hoofdtrainer en de overige staf kan dit een leerzame mogelijkheid zijn voor de (beginnende) ambitieuze trainer

U kunt uw CV en motivatiebrief sturen naar tc@moerseboys.nl

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp