Moerse Boys 1 wacht aantrekkelijke oefenpotjes in voorbereiding

U bevindt zich hier:
/ Moerse Boys 1 wacht aantrekkelijke oefenpotjes in voorbereiding

Terwijl de oranjekoorts in Nederland alsmaar toeneemt, is de technische commissie van Moerse Boys achter de schermen al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo is het programma van de voorbereiding voor Moerse Boys 1 en 2 inmiddels nagenoeg rond. Ons vlaggenschip wacht in aanloop naar het nieuwe seizoen enkele krachtmetingen met derdedivisionisten. Het nieuwe hoofdklasseseizoen start op zondag 29 augustus.

Voor de echte amateurvoetballiefhebbers springen de confrontaties met Blauw Geel’38 (Veghel) en vv Dongen wellicht het meest in het oog. Beide ploegen zijn al enkele jaren actief in de Derde Divsie, het tweede amateurniveau van Nederland. Ook de oefenpotjes tegen vv Rijsoord (Hoofdklasse), vv Kloetinge (1e klasse zaterdag) en oude bekende SC Kruisland (2e klasse) zijn ongetwijfeld serieuze graadmeters. Verder staat één week voor de aanvang van de competitie het traditionele en immer gezellige Sandraudigatoernooi op de rol.

Mede doordat de competitiestart van Moerse Boys 2 vier weken later is dan die van het eerste elftal is ervoor gekozen om de voorbereiding in twee blokken te hakken. Moerse Boys 1 begint op zondag 8 juli met het eerste blok van twee weken. Vervolgens wordt de voorbereiding weer anderhalve week onderbroken, waarna op dinsdag 3 augustus de voorbereiding wordt hervat met de gehele selectie. Hopelijk een optimale voorbereiding op een ‘normaal’ seizoen!

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp