Moers Boys-fans opgelet: promotiefilms in de verkoop!

U bevindt zich hier:
/ Moers Boys-fans opgelet: promotiefilms in de verkoop!

Weet je nog, 16 juni 2019? Vast wel. Ongetwijfeld dat de herinneringen aan die dag ook in jouw geheugen gegrift staan. Maar heb je alles nog helder in beeld. Van begin tot eind, van vertrek op Akkermolen tot de laatste, feestelijke uurtjes in de kantine? Nee? Dan is dit je kans! Moerse Boys verkoopt een uitgebreide film van de dag van de historische promotie.

De dag van Moerse Boys – VKW werd van begin tot eind vastgelegd door een professionele cameraman. Hij filmde, monteerde en zie daar: een prachtige film van die grootse dag. Herbeleef de spanning in aanloop, de wedstrijd zelf en de festiviteiten nadien. Voor € 5 bemachtig jij ook een dvd. Zeg nou eerlijk? Geen geld voor een heus collectorsitem!

Kampioensfilm 2018 
En over collectoritems gesproken, er is meer! Je zou het bijna vergeten, maar nog maar anderhalf jaar geleden was ons vlaggenschip nog tweedeklasser. Op 13 mei 2018 kroonde Moerse Boys zich in Loon op Zand tot kampioen van de tweede klasse E. Guess what?! Ook van die dag is een prachtige videomontage gemaakt. Een must have voor de Moerse Boys-supporter. Voor € 2,50 extra – € 7,50 in totaal dus – word jij eigenaar van twee dvd’s met historisch beeldmateriaal!

Ben jij geïnteresseerd in de promotiefilm 2019, eventueel in gecombineerd met de kampioensfilm van 2018? Meld je dan nu bij Anton Daamen (ant.daamen@home.nl of 0655196662) en verzeker je van zo’n twee uur kijkplezier. OP = OP!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp