MO17 op Zomerkamp

U bevindt zich hier:
/ MO17 op Zomerkamp

Ongetwijfeld is het weer een van de meest besproken onderwerpen dit weekend. Dat is logisch natuurlijk. Waar we vorige week nog stonden te rillen van de kou en de schaatsen zelfs nog uit het vet konden, is het deze week een heel ander verhaal. Met een temperatuur die tot 18 graden stijgt is het misschien nog wat vroeg om aan zon, zee en strand te denken. Echter brengt een temperatuurverschil van ruim 25 (!) graden wel de zomer in onze bol.

Hoog tijd om ons dus voor te gaan bereiden op die zomer. Voor de MO17 stond dit weekend dus het zomerkamp op de planning. Om 13:00 werden de meiden verwacht op Costa del Akkermolen. De deelneemsters werden verwacht in voetbalkleding. Tevens werd er geadviseerd om een flesje water mee te nemen want deze hoge temperaturen zijn we immers niet meer gewend. Ook zonnebrand smeren was niet zo’n gek idee. De eerste zon is namelijk het verraderlijkst!

Met een complete groep werd er op Playa A hard gewerkt. Allereerst werden er wat buikspieroefeningen gedaan. Favoriet hierbij was het planken, wat “een hele halve minuut” werd volgehouden, en het opdrukken. Deze oefeningen waren uiteraard nodig om aan de summerbody te werken.

Vervolgens werd er met de bal gewerkt. In teams werden er potjes voetvolley gespeeld in een relaxte sfeer. Vervolgens moest in groepjes de bal worden hooggehouden. Daarna stond er een potje flessenvoetbal op het programma. Elk team moest zijn eigen fles bewaken, wat resulteerde een rommelige, maar fanatiek positie spel. Tot slot werd er nog een “beachsoccer” partij gespeeld.

Om 14:30 uur was het programma van het zomerkamp afgelopen. Als afsluiter kregen Liz, Kim, Bloem, Hannah, Suze, Noa, Loes, Gaby, Bo, Quinty, Jess, Guusje, Maud en Minke nog een ijsje. Die was wel verdiend na al het harde werken onder deze tropische temperaturen. Laat de zomer maar komen, de MO17 is er klaar voor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp