MO15 toont veerkracht

U bevindt zich hier:
/ MO15 toont veerkracht

Na een pittige wedstrijd vorige week, mochten we vandaag aan de bak tegen RFC uit Raamsdonk.

We moesten al vroeg uit de veren, om 09:00 uur zouden we starten dus om 08:00 uur zou Hans de bespreking doen. Iedereen zat keurig op tijd in de bestuurskamer. De opstelling werd gegeven en de afspraken werden gemaakt. Klaar om naar buiten te gaan.

Na een goede warming-up, waren we “echt” warm en klaar voor de wedstrijd. Shannon stond weer vertrouwd onder de lat en had er zin in. Achterin hadden we Kaat samen met Julie en Chelsea en Anna zouden de buitenspeelsters afstoppen. In het midden begonnen Myrthe en Floor aan de zijkanten en Lieke middenop. Voorin gingen Theodora, Jill en Britt de strijd aan met de verdedigsters van RFC.

Nynke en Maud kunnen helaas nog niet meedoen, maar zij waren er wel om hun team te supporteren, toppers!

We begonnen goed en Britt zette direct de keepster aan het werk met een mooi schot na een prima voorzet van Myrthe. Niet snel daarna maakte we kennis met de snelle voorhoede van RFC en zij kwamen op voorsprong. Ondanks hard werken, werd al snel de 0-2 gemaakt. We lieten ons niet kisten en Britt was het die de 1-2 binnenschoot. Op het middenveld werden de nodige vuile meters gemaakt en achterin hadden ze hun handen vol. RFC zette aan en liepen uit tot 1-6. Net voor rust wist Julie de ruststand op 2-6 te zetten.

Tijdens de ranja werden we weer even opgepept. We speelden goed, maar het mocht allemaal net wat feller en pittiger. In de eerste helft waren Isa en Yinthe er al ingekomen, de tweede helft kwamen Lynn en Inthe erbij.

De tweede helft zagen we een herboren MO15. We gingen er inderdaad wat feller in, we voetbalde meer op de helft van RFC en werden steeds gevaarlijker. Britt gaf het startsein; na een voorzet van Jill schoot ze de 3-6 tegen de touwen. Luna was inmiddels ook binnen de lijnen en zij maakte mee oorlog voorin. Na een lage corner was het Theodora die haar goaltje meepikte en vrij snel daarna deed ook Luna een duit in het zakje. We bleven hard werken, de achterhoede en Shannon moesten nog reageren op wat uitbraken, maar deden dit feilloos. De middenvelders werkte hard en gaven goed druk naar voren. Voorin maakte de meiden “oorlog” en zette de verdediging steeds goed vast. Het was Britt die de 6-6 binnen prikte. Met nog een paar minuutjes op de klok bleven we goed werken en met elkaar sleepte we het gelijkspel eruit.

Een puike pot en een echte teamprestatie, samen blijven werken, elkaar helpen en door blijven gaan. Het resultaat komt vanzelf, dat zien we wel. Grote complimenten van drie trotse leiders.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp