MO15-1 kampioen!

U bevindt zich hier:
/ MO15-1 kampioen!

Na vanaf de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie de ranglijst te hebben aangevoerd, is het dan op de allerlaatste speeldag gelukt om het kampioenschap veilig te stellen.

Na een nederlaag tegen Gloria UC zagen de meiden de voorsprong op de ranglijst slinken tot 2 punten op concurrenten Unitas en Baronie. Vorige week was Baronie de tegenstander. Mede doordat het vizier niet op scherp stond en maar liefst 2x lat en 1x paal werden geraakt eindigde de wedstrijd in 0-0. Dit zorgde ervoor dat de Baronessen nog hoop mochten houden op de titel samen met Unitas. Al moesten beide teams wel tegen elkaar op de laatste speeldag.

De meiden van de Moer hadden een makkelijkere wedstrijd op papier. De nummer laatst Beek Vooruit zou er aan moeten geloven. Na een stroef (zenuwachtig?) begin kwamen de Moerse Girls los en was de ruststand 2-5. Na de 2-6 in de 2e helft werden de spandoeken opgehangen door de massaal meegereisde ouders. De eindstand werd 2-8 voor de volledigheid. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter werden de fakkels aangestoken en de champagneflessen opengeknald in de middencirkel.

Hierna werden in de kleedkamer de medailles en de kampioenshirts uitgedeeld en was de rest van de dag de dresscode Oranje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp