Meiden avond vol geluk!

U bevindt zich hier:
/ Meiden avond vol geluk!

Vrijdag de 13e. Die dag staat vooral bekend als de dag van het ongeluk. Wie echter vrijdagavond een stap op sportpark Akkermolen heeft gezet, heeft daar niks van gemerkt. Het leek net de avond van het geluk. Een kleine 60 meiden vonden de weg naar Moerse Boys voor een avond voetbalvertier.

 

Een kwartier voor aanvang melden de eerste fanatiekelingen zich al. Gestaag liep de speeltuin vol zodat er om half 7 begonnen kon worden. Als eerste werd er een groepsfoto gemaakt. Zo kon iedereen nog zonder bezweette gezichtjes en verwilderde haren op de foto staan. Onder leiding van diverse speelsters van Moerse Boys dames 1 en dames 2 werd een viertal oefeningen afgewerkt. Deze oefeningen zorgde voor een aangename kennismaking met een voetbal of juist net die ene extra training voor een winstpartij op zaterdag. Techniek, passing, afwerken, conditie, alles kwam voorbij.

 

Het laatste kwartier was het tijd om de getrainde skills ten uitvoer te brengen. Een partij tussen de jongeren en ouderen plus begeleiding leverde een doelpuntrijk treffen op. Het enen na het andere doelpunt viel te noteren waarbij het publiek uiteindelijk de winnaar was op deze zonovergoten avond.

 

Om 8 uur klonk het laatste fluitsignaal. De meiden werden getrakteerd op een tasje als bedankje voor hun komst. Moe maar voldaan vertrok de menigte weer huiswaarts. Zo kwam er aan deze vrijdag de 13e een mooi en gelukkig eind.

 

Via deze weg willen we alle meiden bedanken voor hun komst, inzet en enthousiasme! Wij hebben genoten van jullie. Hopelijk tot snel weer op de Akkermolen!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp