MB Voetbalschool weer van start gegaan

U bevindt zich hier:
/ MB Voetbalschool weer van start gegaan

Afgelopen vrijdag is de MB voetbalschool dan eindelijk weer begonnen. De 2de editie van de voetbalschool stond nog gepland in het vorige seizoen, helaas bij zoveel dingen was ook hier Covid-19 de grote spelbreker. Ondanks de verscherpte maatregelen die de maandag ervoor werden aangekondigd ging de voetbalschool vrijdag gewoon van start, helaas zonder opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en broertjes en zusjes.

Ondanks de regen werd er fanatiek getraind onder leiding van Rens van Laerhoven een een deel van de selectie. De trainingen gebaseerd op het verbeteren van de techniek werd in circuitvorm uitgevoerd. Kappen, draaien, dribbelen, afwerken, loopoefeningen, zo’n beetje alles kwam aan bod. Ook de keepers werden onder handen genomen door onze 1ste elftal keeper Tom Magielse.

De voetbalschool gaat elke vrijdag door tot vrijdag 6 november. Hopelijk kunnen we de laatste paar weken ook de opa’s, oma’s, ouders en broertjes en zusjes weer verwelkomen op ons sportpark zodat iedereen weer kan genieten van het trainen en voetballen van de MB talentjes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp