MB Party Mix valt in de smaak!

U bevindt zich hier:
/ MB Party Mix valt in de smaak!

Dit weekend stond de MB Party Mix op het programma voor de jongste jeugd van Moerse Boys. Deze speciale mix bestond uit de volgende ingrediënten: diverse partijvormen, allerlei doeltjes, gemengde teams en volop plezier.

De zon moest vroeg in de ochtend echt haar best doen om de kou te verdringen. Toch waren er deze morgen alleen maar stralende gezichtjes te zien. De verschillende partijvormen vielen namelijk goed in de smaak. Vooral de wedstrijdjes op de grote doelen waren sportief gezien hoogtepunten. De pupillen van O7 t/m O10 bleken niet onder de indruk van de enorme goals, want zij wisten er steeds doelpuntrijke duels van te maken. De opmerking dat de kwaliteit van de keepers hier mogelijk ook aan bijdroeg kan als hoogst suggestief worden opgevat en verdient daarom ook geen verdere aandacht. Omdat de JO8-1 was aangesloten bij de JO9 en JO10 werd er op een aantal veldjes ook een fanatieke maar sportieve familiestrijd gestreden tussen broertjes en zusjes.

Kort samengevat kan worden gesteld dat de MB Party Mix goed werd ontvangen en een vervolg verdient. Dus misschien komt er later dit seizoen nog een deel 2 met mooie prijzen, een echte DJ, en nog belangrijker… publiek!!

Alle team- en spelbegeleiders bedankt en tot de volgende activiteit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp