MB JO13-1 verliest geflatteerd

U bevindt zich hier:
/ MB JO13-1 verliest geflatteerd

Het was een mooie voetbaldag en de eerste van een langs reeds wedstrijden in de 1e klasse.

Door de afgelastingen van de week ervoor waren de jongens zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan en ook de coaches hadden naar deze eerste echte krachtmeting uitgekeken. Helaas konden we nu vorige week niet nogmaals oefenen in het nieuwe systeem met 3 middenvelders op een rij en een inzakkende spits en dat zagen we terug in de eerste helft.

Door fouten in de onderlinge afstemming achterin kwamen we regelmatig in de problemen.

We begonnen heel goed. Sem gaf een prachtige steekbal op IBI en hij gaf hem als een echte ouderwetse rechtsbuiten strak voor op Wesley die hem onberispelijk in de korte hoek schoot. 1-0!

Door de eerder genoemde communicatie fouten werd het al snel 1-1 maar toen was er nog niets aan de hand. Daan gaf de bal prachtig diep op Wesley en die schoot hem met buitenkant voet in. 2-0!

 

Vervolgens werd het door wederom een counter net voor rust 2-2.

Balend gingen we de rust in want het was absoluut niet nodig.

 

In de tweede helft misten we een aantal kansen maar Alblas bleef maar counteren en wist de slechte afstemming achterin goed te benutten. Uiteindelijk werd het toch wel enigszins geflatteerd 2-4.

Voor de neutrale toeschouwer een leuke partij met een sportieve tegenstander maar daar kopen we niks voor. Lichtpuntje is dat iedereen weer fit is en IBI zich duidelijk thuis begint te voelen.

Tegen UVV zullen we met een mandekker gaan spelen zodat er achterin duidelijkheid ontstaat. Naar alle waarschijnlijkheid zijn alle spelers wederom fit dus we kijken uit naar een mooie wedstrijd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp