MB 7 “Veteranen” winnen de 1e Moerse Boys Team-Battle

U bevindt zich hier:
/ MB 7 “Veteranen” winnen de 1e Moerse Boys Team-Battle

Het was weer genieten op sportpark Akkermolen. Onder een stralende zon von deze zondag de eerste Moerse Boys Teambattle plaats. Vanwege de mogelijkheden en beperkingen die er zijn streden alle senioren team in drie blokken met elkaar. De activiteiten commissie had een laagdrempelig, maar prestatieprikkelende activiteit georganiseerd.

De teams werden eerst getest op hun precisie. Met het spel: kratje aan het latje werd de technische bagage van de spelers aangesproken.

Daarna was het de tijd voor brute kracht en samenwerking. Het verenigen van deze twee is zeer belangrijk bij het touwtrekken.

Ook met het stropdasschieten werd een beroep gedaan op de voetbalskills van onze spelers. Bij een enkeling was te merken dat deze na de afgelopen tijd flink afgestoft moesten worden.

Bij het laatste onderdeel was de teamgeest een belangrijk wapen. Het team wat bij flessenvoetbal net over meer vernuft en teamgeest beschikt trekt aan t langste eind.

Toen de stofwolken waren neergedaald bleek Moerse Boys 7 als winnaar uit de strijd te zijn gekomen. Met kort daarachter op een gedeelde 2de plaats MB 3 en MB 5.

Na de strijd konden de team, na lange afwezigheid, onder het genot van een drankje en het zonnetje heerlijk bijpraten. Het was weer genieten op de Akkermolen. Hopelijk zijn er komend seizoen weer meer van dit zondagen. De reacties op deze teambattle waren positief. Zodanig positief dat dit wel eens het begin kan zijn van een mooie traditie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp