Manchester City pakt dubbel op Triple M toernooi

U bevindt zich hier:
/ Manchester City pakt dubbel op Triple M toernooi

Ondanks de vakantie werd er afgelopen zaterdag bij Moerse Boys een internationaal toernooitje georganiseerd voor de jongste categorieën, het zogenaamde Moer Mini Mei toernooi alias het Triple M toernooi. De JO8 en JO9 waren als eerste aan de beurt. Zij moesten deze ochtend heel vroeg uit bed om zo vanuit Milaan, Madrid of Manchester op tijd op ons sportpark te zijn voor hun Triple M toernooi. Een uur lang werd er door de verschillende topclubs uit Europa fanatiek maar sportief gestreden. Na een viertal wedstrijden was het duidelijk welke teams de finale gingen spelen. Toen het laatste fluitsignaal klonk, bleek dat Manchester City net wat sterker was dan AC Milan.

Het tweede gedeelte van de ochtend was voor de allerjongste categorie. Ook bij de JO7 kende deze eerste editie van het Triple M toernooi een sterke bezetting met teams uit o.a. Monaco en München. Na enige last-minute transfers van vooral leiders en leidsters kon het toernooi en daarmee de strijd om de eerste plaats beginnen. Over het algemeen gingen de wedstrijden erg goed op. Soms zo goed dat er onduidelijkheid was over de eindstand. Dat nam echter niet weg dat (wederom) Manchester City de overtuigende winnaar werd.

Tot slot kregen alle deelnemers nog een mini-twix, mini-milkyway, mini-snickers of mini-mars als lekkere afsluiter mee naar huis. Mmm!!

We willen iedereen wederom bedanken voor de aanwezigheid en de inzet bij deze activiteit. Over twee weken is het de laatste activiteit. We gaan dan een turbulent seizoen op een gezellige manier afsluiten. De leiders/trainers worden tijdig ingelicht want ook hen wacht dan een belangrijke taak. Tot dan…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp