Lockdown Competitie: Team Bravo en Team Julliet grijpen eerste zege

U bevindt zich hier:
/ Lockdown Competitie: Team Bravo en Team Julliet grijpen eerste zege

Helaas was er deze zaterdag geen competitievoetbal. De reden behoeft geen toelichting meer. Toch was het niet stil op Akkermolen. Integendeel, het was een gezellige boel op ons sportpark. De eerste ronde van de nieuwe Lockdown Competitie van Moerse Boys stond op het programma. Van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag werd er gestreden voor de eer en de punten.

MiniLockdown Competitie
De jongste telgen van de vereniging beten in de ochtend het spits af. Fanatiek liepen de jongens en meiden van o7 en o8 de oefeningen langs. Slalommend langs de poortjes, sprintend tegen elkaar en voetballend streden zo’n 45 kinderen om de bal. Zoals we gewend zijn bij deze leeftijd staat het plezier bovenaan, dus geen punten in deze categorie maar wel de grootste lol.

Ladies Lockdown Competitie
Op middaguur was het tijd voor de dames van onze jeugd. In 7 teams van 4 meiden streden zijn in gemixte teams tegen elkaar in diverse wedstrijdvormen. Daarnaast stonden nog 3 oefeningen klaar om hun voetbalskills te meten. Met deze oefeningen en wedstrijden werden punten gescoord. Zodoende kwam aan einde van 7 ronden team Bravo als winnaar uit de bus. Op de voet gevolgd door Team Echo en Team Charlie. De teams waren sowieso aan elkaar gewaagd. Hieronder de complete eindstand van de eerste ronde.

1 Team Bravo
2 Team Echo
3 Team Charlie
4 Team Foxtrot
5. Team Alpha
Team Delta
Team Foxtrot

Lockdown Competitie (o15-o17-o19)
Het grote geweld werd tot het laatst bewaard. Om 13:30u betraden zo’n 60 gladiatoren van de oudste jeugdelftallen het spiksplinternieuwe kunstgrasveld. Zij werden verdeeld over 10 teams en in 10 ronden streden zijn op het scherpst om de winst. In deze 10 ronden speelde zij 6 wedstrijden in verschillende vormen tegen elkaar. Daarin maakten zij uit wie deze wedstrijdpunten mocht bijschrijven. Team Bravo kwam als winnaar uit de bus bij deze onderlinge potjes. Echter bij de oefeningen waren ook punten te scoren. En daar grepen andere teams de winst. Toen alle stofwolken waren opgetrokken bleek Team Echo de winnaar te zijn van de eerste Lockdown competitieronde.

1 Team Julliet
2 Team Echo
3. Team Alpha
Team Bravo
5. Team Foxtrot
6. Team Hotel
7. Team India
8. Team Delta
9. Team Golf
10. Team Charlie

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe teams, nieuwe oefeningen en dus weer nieuwe kansen.
Blijf gezond en tot volgende week.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp