Ladies Masterclass

U bevindt zich hier:
/ Ladies Masterclass

Zaterdag 10 april was het dan eindelijk zover: de Ladies Masterclass! Nadat enkele weken terug de masterclass van de herenselectie plaats vond, was het nu de beurt voor de dames. De MO13, MO15 en MO17 werden anderhalf uur onder handen genomen door enkele speelsters van dames 1. De druilerige regen gooide gelukkig geen roet in het eten voor de enthousiaste meiden!

Na een fanatieke warming-up was het tijd om echt aan het werk te gaan. Er werd specifiek getraind op afwerken, het positiespel en aan de techniek. De meiden gingen gedreven te werk en zelfs de kleinste wedstrijdjes in een oefening moesten gewonnen worden. De tips van de dames werden dan ook zeer ter harte genomen. Ook de dames hebben hier zeker wat van opgestoken, zoals het “heilig-veilig-oorlog” principe bij het positiespel.

Na een bekertje ranja was het tot slot nog tijd voor wat afsluitende partijtjes. Toen ook deze afgelopen waren, was de activiteit ten einde. Moe, nat maar voldaan gingen de meiden weer huiswaarts. Al met al was het een leuke middag!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp